Kerstconcert 16 December 2017 Heinenoord

In de sfeervolle kerk van Heinenoord zullen op 16 december bij kaarslicht parels uit het klassieke kerstrepertoire ten gehore worden gebracht. Onder meer delen uit het Weihnachtsoratorium van Bach en van de Messiah van Händel, maar ook kerstmuziek van andere wereldberoemde componisten.  Zoals van Rossini,  Mascagni, Berlioz, Franck en Gounod .  Bezoekers van het concert in Westmaas zullen met plezier terug denken aan het optreden van de sopraan Petra de Ridder. Ook zij is er weer bij.  Haar mooie heldere  stem leent zich uitstekend voor een kerstconcert. De bariton Hans Ritman vertolkt samen met het koor onder meer van Panis Angelicus van César Franck en  Bethlehem van John Henry Maunder.

De vaste dirigent van Euphonia Jûraté Haasdijk heeft de muzikale leiding en de virtuoze pianobegeleiding van Jeroen Liedorp is een extra reden om dit concert te bezoeken.

Dorpskerk Heinenoord. Zaterdag 16 december. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19:30. Prijs € 10,–
Kaarten bestellen kan per e-mail : info@operakooreuphonia.nl  of telefonisch:  Hans van Brakel 0186-612416/06 43778829 of Leideke van Schoonhoven 0186-601338.
Ook degenen die belangstelling hebben om te gaan zingen in het koor kunnen met ons contact opnemen.