Lid worden of eens komen luisteren?

Het bestuur en de leden van het Hoekschewaards Operakoor “Euphonia” heten u van harte welkom in ons koor.

Hieronder vindt u enige informatie en afspraken die nuttig zijn om te weten als u lid wilt worden van onze vereniging. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, schroom niet en vraag het aan één van de bestuursleden.

Euphonia bestaat thans uit ca. 50 leden, opgebouwd uit 1e en 2e sopranen, 1e en 2e alten, 1e en 2e tenoren, baritons en bassen.

Uw stem zal worden getest door onze dirigent. De uitkomst zal met u worden besproken. Het is regel dat u geplaatst wordt in de stemgroep die, in overleg met de dirigent, het beste wordt geacht. Noten kunnen lezen is wenselijk maar niet verplicht. Wij repeteren  op maandagavond van 20 tot 22 uur in de Leeuwenhartschool, Jasmijnstraat 6 te Oud Beijerland.  Ca. 21.00 is er een korte pauze van 15 minuten.

Naast het instuderen van de muziek is er ook altijd aandacht voor de uitspraak in diverse talen en ook deze wordt geoefend.

Iedereen, die interesse heeft en eens wil beleven hoe een en ander gebeurt, is welkom en kan langskomen, het verplicht u tot niets. Ook kunt u aangeven of u enige tijd “op proef” wil komen meezingen om te zien of het u bevalt.

U krijgt dan tijdelijk een repetitiemap met bladmuziek te leen.

Nieuwe leden krijgen een mentor, die u met raad en daad terzijde staat.

Wilt U meer informatie, of aanmelden als lid, zend dan een e-mail naar info@operakooreuphonia.nl of kom gewoon eens luisteren op een repetitie avond.

 

Comments are closed.